file_1

Joseph Ratzinger: Gud og verden

95,00 DKK

Hurtigt overblik
Den tyske journalist Peter Seewald stiller pave Benedikt XVI spørgsmål om alt mellem himmel og jord angående kristendom og katolsk tro.

ISBN 978-87-92501-08-0, 356 sider, paperback.

“Det er en teologi, der står fast, mens meget andet forgår”

Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Samtale- og interviewbøger er voldsomt populære og med god grund. Et menneske med noget på hjerte og en samtalepartner, der velvilligt varetager læserens interesser, er en god kombination. Den nuværende pave har ved adskillige lejligheder stillet sig til rådighed for journalister, men aldrig så omfattende og vidtfavnende som i denne bog. Her kan enhver, der er interesseret eller blot nysgerrig på katolsk tro og den nuværende paves tanker, læse med, tænke videre og tage stilling.
“Vi ønskede at flyve lidt med begge vinger og se, hvordan tro og fornuft også i dag går i spænd, for de stammer jo begge fra det ene Logos, den evige fornuft, som skænker os troen og af hvem vores egen fornuft er en afglans. På den måde opstod af denne samtale en slags introduktion til kristendommen eller, om man vil: en slags katekismus bestående af vor tids spørgsmål og de svar, som den troende fornuft i al sin utilstrækkelighed også i dag kan finde frem til” (af forordet).
Peter Seewald (født 1954) er freelance journalist og forfatter bosat i München. Dette er hans anden interviewbog med kardinal Joseph Ratzinger (født 1927), der i 2005 blev valgt til pave og tog navnet Benedikt XVI. Den 28. februar 2013 abdicerede han og lever nu i stilhed i Vatikanet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Joseph Ratzinger: Gud og verden”