file_45_2

Erindring og identitet. Johannes Paul II’s åndelige testamente

95,00 DKK

Pave Johannes Paul II’s sidste bog med forord af biskop Czeslaw Kozon, efterskrift af Torben Riis og et tillæg af billeder.

ISBN 978-87-85213-91-4, 186 sider, paperback.

Kategori:

Produktbeskrivelse

Pave Johannes Paul II (Karol Józef Wojty?a, 1920-2005, pave fra 1978) var et menneske, der bar mærkerne af det 20. århundredes dramatiske begivenheder på legeme og sjæl: nazismen, kommunismen og terrorismen. I denne bog, der bygger på en række samtaler omkring årtusindskiftet, skænker han os sit åndelige testamente. I ligefremme og personlige betragtninger reflekterer han over eviggyldige spørgsmål som ondskabens mysterium, frihedens gave og Guds barmhjertighed som det sidste, afgørende ord, men også over betydningen af Polens og hele Europas identitet i lyset af Evangeliet og den nyere historie.

Bogen var Johannes Paul II’s sidste værk, der udkom kort før hans død i 2005. Den udgives nu på dansk i anledning af hans saligkåring i den 1. maj 2011 i Rom. I denanledning er den blevet forøget med et forord af biskop Czeslaw Kozon, der flere gange har mødt Johannes Paul II, og et efterskrift af Torben Riis samt et tillæg af farvefotos fra pontifikatet.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Erindring og identitet. Johannes Paul II’s åndelige testamente”