file_3_1

Grethe Livbjerg: Og alt skal blive godt

229,00 DKK

En selvbiografi om åndelig vækst og et liv som retræteleder og åndelig vejlder i kristen mystik

ISBN 978-87-89626-60-4, 221 sider, indbundet

Produktbeskrivelse

”En dag i mørkningen var jeg på vej hjem. Pludselig blev alt lyst, som lå den lille by badet i et overnaturligt lys. Jeg stod stille, ved ikke hvor længe. Alt var strålende. Min verden udvidedes, de snævre religiøse rammer sprængtes. Alt var så meget større. Jeg fik et indre løfte: Engang!”

Allerede som barn mærkede Grethe Livbjerg en længsel efter noget større, noget mere, som hun ikke vidste, hvad var. Der skulle gå adskillige år, før hun fandt ind til længslens kilde, og endnu flere år før hun vovede at gå den vej, hun var kaldet til.
Og alt skal blive godt er en medrivende og åbenhjertig beretning om, hvordan en pige fra et snævert missionsk miljø på landet fulgte sin længsel og fandt sin vej ind i fællesskabet med Gud og til den katolske Kirke. Det er historien om et menneske, der gennem et langt liv har erfaret, at Gud har vendt mørke perioder med skilsmisse, depression og angst til noget godt. Og det er historien om en livsvej, der førte til opdagelsen af indre bøn og til et frugtbart virke som lærer og vejleder i kristen spiritualitet. På den måde er bogen også undervisning i bøn.
Grethe Livbjergs mangeårige virke som retræteleder og redaktør af tidsskriftet og hjemmesiden Levende Vand har givet hende en stor kontaktflade til kristne fra alle kirkesamfund. Hun er blevet et samlingspunkt i en ny økumenisk bevægelse, som søger tilbage til kirkens fælles rødder og på den måde er en opfyldelse af Jesu bøn om ”at de alle må være ét”.

På Katolsk Forlag har Grethe Livbjerg også udgivet Johannes af korset. Åndelig vejleder for vor tid, 190 sider, kr. 190.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Grethe Livbjerg: Og alt skal blive godt”