file_21 (1)

Anna-Maria Kjellegaard: Kærlighed var hans mening. Citater fra Julian af Norwich

50,00 DKK

ISBN 978-87-85213-63-1, 61 sider, hæftet

Produktbeskrivelse

I 1373 modtog Julian af Norwich (1342-ca. 1416) en serie åbenbaringer, da hun – for på trods af navnet er Julian en kvinde – under alvorlig sygdom fik bragt et krucifiks med opfordringen til at søge trøst i betragtningen af sin Skaber og Frelsers ansigt. Resten af sit liv grundede hun over disse åbenbaringer, og frugten af sin teologiske refleksion nedlagde hun i bogen: “Åbenbaringer af Den guddommelige Kærlighed”.
Med åbenbaringer forstår Julian ikke et supplement eller en erstatning for den bibelske Åbenbaring. Formålet er snarere at fremhæve et særligt aktuelt eller forsømt aspekt af Åbenbaringen. Hvad der er behov for at fremhæve, veksler efter tid og sted, men da interessen for Julian af Norwich i de senere år er vokset støt, tyder noget på, at også vor tid har brug for at få repeteret budskabet om Guds kærlighed.
For at lette tilegnelsen af Julians budskab er der foretaget et udvalg af citater, der er grupperet tematisk og forsynet med en indledning, som gør rede for Julian og hendes bog. Det er gjort af søster Anna-Maria Kjellegaard OSB, der som benediktinerinde står i samme spirituelle tradition som Julian af Norwich.

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Bliv den første til at give en anmeldelse “Anna-Maria Kjellegaard: Kærlighed var hans mening. Citater fra Julian af Norwich”