hans_jensen_sjael_

Hans Jensen: En dansk sjæls eventyr – et komisk epos

100,00 DKK

Kr. 100

Ikke på lager

Varenummer: 978-87-85213-99-0 Kategori:

Produktbeskrivelse

Bogen ekspederes ikke af Katolsk Forlag, men købes i WERKshop: her: http://www.werkshop.dk/producenter/60-enkeltudgivelser/571-hans-jensen-en-dansk-sjaels-eventyr/

Hvad sker der mon med en almindelig dansk sjæl, som selvfed, madglad og midaldrende uventet – selvfølgelig – kaldes bort og finder sig selv ved Himlens port, hvor han tror, han er i salveten, men af Sankt Peter får oplyst, at han ikke har løst adgangskort? Følg den danske sjæls eventyrlige rejse tur-retur fra Himlens port til jordens skærsild, som Sankt Peter efter særlig ordre fra det høje sender ham ud på. Og se, om sjælens ønske om at slippe ind alligevel ikke går i opfyldelse.


Hans Jensen (født i Odense 1944) har arbejdet som ekspedient, chauffør, lærervikar, jord- og betonarbejder, redaktør på Katolsk Forum (1969-1971) og som fundraiser og ekspeditionssekretær på Katolsk Bispekontor (1981-2014). I sit kunstneriske liv har han spillet beatmusik og folkemusik, lavet film (filminstruktør fra Den Danske Filmskole 1976), malet akvareller og komponeret. Han er gift med Käte, bor i Snekkersten, har to døtre. Og to børnebørn, som bogen er tilegnet.