kroppens-teologi

Christopher West: Kroppens teologi for begyndere

150,00 DKK

Genopdag meningen med livet, kærligheden, seksualiteten og kønnet.

205 sider.

Varenummer: 9788792501424 Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

Hvad er forskellen på at være mand eller kvinde? Er de forskelle, vi umiddelbart kan få øje på, ene og alene produkter af det samfund og den tid, vi lever i? Den slags spørgsmål er der mange, der stiller sig selv i dag.

Disse og mange andre spørgsmål svarer Christopher West på i denne bog, som bygger på pave Johannes Paul 2.’s tanker om menneskets seksualitet. Til grund for begrebet ”kroppens teologi” ligger overbevisningen om, at mennesket ikke er blevet til ved en tilfældighed, men at der faktisk er en mening med, at vi er født som enten mand eller kvinde. Kun hvis vi finder tilbage til denne mening, får vi muligheden for at forstå den dybe sammenhæng mellem kærlighed, ægteskab og seksualitet – og i sidste instans for at forstå, hvem vi selv er, og hvad meningen er med vores liv.

Inden for de seneste år er interessen for Johannes Paul 2.’s tanker om den menneskelige seksualitet vokset nærmest eksplosivt – især i den yngre generation. Forfatteren Christopher West, som har skrevet flere bøger om emnet, er grundlægger og leder af The Cor Project og The Theology of the Body Institute i USA, hvor man på internationalt plan arbejder med at udbrede kendskabet til kroppens teologi. Denne bog blev således til i anledning af et tredages kursus i København, som Christopher West afholdt for 150 unge katolikker i april 2019.