9788792501486-lille

Malene Fenger-Grøndahl: Søg Gud. Sankt Joseph Søstrene og deres retrætecenter Stella Matutina

195,00 DKK

Viden og vidnesbyrd om om Sankt Joseph Søstrenes historie og spiritualitet.

ISBN 978-87-92501-48-6, 148 sider, indbundet, illustreret.

Varenummer: 9788792501486 Kategorier: , ,

Produktbeskrivelse

„Det vigtigste, vi har at formidle, er Guds kærlighed (…) Guds kærlighed og nåde er svært at fatte, den må erfares“. Sådan siger søster Ansgaria Riemann om det arbejde, hun og de øvrige Sankt Joseph Søstre har udført på deres retrætecenter Stella Matutina i Kokkedal siden 1995.
Retræterne og den åndelige vejledning finder sted på kristent grundlag, men er åbne for alle uanset religiøs baggrund. Som en anden af søstrene, Susanne Hoyos, siger: „Vores udgangspunkt er Ignatius af Loyola og hans princip om at søge Gud i alt – i bibelen, i et billede, i mødet med mennesker eller i naturen“.
Denne bog fortæller om Sankt Joseph Søstrenes oprindelse i 1600-tallets Frankrig og ordenens historie i Danmark, der begynder med fire søstres ankomst til i 1856. Men den fortæller især om retrætecenteret og den spiritualitet, som søstrene tager afsæt i. Den indeholder vidnesbyrd fra mennesker, hvis tro og liv er blevet forvandlet af mødet med søstrene og deres retræter. Desuden rummer bogen bønner og åndelige øvelser, som enhver, der ønsker at søge og finde Gud, kan gøre brug af.

Malene Fenger-Grøndahl (f. 1976) er journalist og forfatter. Hun konverterede for ca. 10 år siden til katolicismen, bl.a. inspireret af mødet med Sankt Joseph Søstrene. Hun har skrevet og bidraget til en række bøger om religion, etniske minoriteter og kulturmøde.

UDKOMMER 19. JUNI, MEN KAN BESTILLES ALLEREDE NU.