9788792501455-lille

Marguerita Olga Hvid Spangsberg (red.): Hjem 20 Beretninger om at blive katolik

150,00 DKK

ISBN 978-87-92501-45-5, 160 sider, indbundet.

Varenummer: 9788792501455 Kategorier: ,

Produktbeskrivelse

Vi har religionsfrihed i Danmark, og hvert år er der mennesker, der vælger at skifte tro. Nogle af dem tilslutter sig den katolske Kirke, der på verdensplan omfatter mere end en milliard mennesker, men i Danmark er et mindretal, som de fleste ikke ved så meget om ud over den dårlige omtale! For mange konvertitter er det et stort skridt og en omvæltning, for andre en naturlig vækst, og alle vil møde spørgsmålet: Hvorfor blev du egentlig katolik? Denne bog samler tyve beretninger, skrevet af meget forskellige mennesker, om den eksistentielle rejse, der endte med at føre dem hjem til den katolske Kirke.

Marguerita Olga Hvid Spangsberg er født i 1984 og cand.mag. i nordisk sprog & litteratur ved Aarhus Universitet. Hun har arbejdet som skribent samt med kommunikation og undervisning i forskellige organisationer. Hun er selv konvertit, gift og bor i Randers.

“De enkelte beretninger er alle velskrevne og vil være af interesse for både dem, der står i en lignende situation og for dem der, ligegyldigt fra hvilken baggrund, overvejer at træde fuldt ind på katolicismens vej.” (Lektørudtalelse, DBC)